MARIANNE TOLSTRUP (f. 1976)
IMG_0357Jeg er en 34-årig kunstner som altid har udtrykke mig kunstnerisk ved at male, tegne, formgive, synge og spille musik. Jeg er autodidakt, men har i min ungdom være på kursus hos kunstner Erik Skjoldborg. Min inspiration til mine billeder finder jeg alle steder omkring mig. I naturen, industrien og ikke mindst inde i mig selv. Mine billeder er meget forskellige da det er meget forskellige inspirationskilder jeg har.

. . . . .
Jeg er født og opvokset i den herlige havneby Frederikhavn. Men har efterfølgende boet mange forskellige steder i Danmark. Blandt andet Københavns omårdet og Århus men er endt op i dejlige Horsens, hvor jeg bor sammen med min mand Troels og vores dejlige dværg puddel Gizmo.

. . . . .
Jeg er synshandicappet og har for tiden okay syn (er dog blind på højre øje) Synshandicappet har gennem hele min opvækst/voksen tilværelse været en tro men irriterende følgesvend. Mit syn har været meget svingede lige fra næsten normalt syn da jeg var barn til ca. at have omkring 5% syn. Da min syns sans har været så upålidelig har jeg lært at nyde de små ting og leve i øjeblikket. Hvilket jeg håber også smitter lidt af i mine billeder.